Deze website bevat cookies Deze melding verbergen

Voor wie


De services van BeGreen zijn met name geschikt voor middelgrote gebruikers van warmte. Om een economisch efficiënte installatie neer te zetten, moet de minimale jaarlijkse warmteafname ongeveer 4000 Gigajoule (GJ) zijn. Dit komt overeen met ongeveer 150.000 m3 gas. Dit hoeft niet per se het verbruik voor één object te zijn. Het kan ook een optelsom van meerdere kleinere objecten zijn. Installaties van BeGreen zijn geschikt voor een maximale warmteopwekking van 56.000 GJ per jaar wat overeenkomt met ongeveer 2.000.000 m3 gas.

De warmte van BeGreen is geschikt voor ruimteverwarming, industriële processen, en verwarming van tapwater. U kunt bijvoorbeeld denken aan centrale warmtevoorzieningen voor woningen, winkelcentra en industrieterreinen. Maar ook verwarming van zwembaden, sauna’s, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels en scholen. Industriële processen waarbij een grote hoeveelheid warm water of stoom ingezet wordt, zijn ook zeer geschikt.

Samen met BeGreen is het mogelijk om uw bestaande energiehuishouding te verduurzamen. Ook projectontwikkelaars maken gebruik van de services van BeGreen om zo een oplossing te vinden voor de steeds strenger wordende duurzaamheideisen.

hoe werkt het?